Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: közepesen nehéz Árkategória: közepesen olcsó
Réteges parfé ( epres ) hozzávalók:
negyed kg. eper 15 dkg porcukor 6 dl tejszín 5 dkg étcsokoládé 1 darab tojásnak a sárgája 1 cs. van. cikor
Réteges parfé ( epres ) elkészítése:
Egy hosszúkás sütőformát fóliával kibélelünk. Felolvasztjuk az étcsokoládét. Kemény habbá verjük fel cukor hozzáadásával a tejszínt. Az egyikbe belekeverjük a langyosra kihűlt csokoládét és a formába öntjük bele.A tojássárgáját a van.cukorral habosra keverjük.,a második adag a tejszínhez keverjük. A csokoládés masszára simítjuk el. Egy kicsit fagyasztjuk. Összeturmixoljuk az epret. A megmaradt habba forgatjuk, és a krém tetejére öntjük rá.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés