Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: olcsó
Bundás alma hozzávalók:
4-5 db savanykás alma 2 db tojás két kanál
liszt 1 dl tej fahéjas porcukor és zsír a kisütéshez
Bundás alma elkészítése:
Az almákat vékonyan lehámozzuk, félujjnyi vastag karikákra
vágjuk, és magházát is kiszedjük. A tojásból, lisztből és
tejből sűrű palacsintatésztát keverünk, ebbe mártjuk egyenként
az almakarikákat, és forró zsírban (vagy olajban) kisütjük.
Még melegen meghintjük fahéjas porcukorral és azonnal
tálaljuk.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés