320 g darált keksz 200 g ét csokoládé 200g tejcsokoládé 150 g vaj
180 g arany szirup( juharszirup ) 100 g földimogyoró( nutella ) 100 g mályvacukor 100 g szőlő 75 g szárított cseresznye 100 g fehér csokoládé 3 szárított cseresznye
Vízgőz felett az ét és a tejcsokoládét, a vajat és az aranyszirupot hagyjuk megolvadni egy alacsony hőmérsékleten. Keverjük össze, majd hagyjuk lehűlni 2 percig.Keverjük bele a kekszet, a mályvacukrot, a mogyorót, a mazsolát és a szárított cseresznyét.Egy üvegtálat fóliázzunk ki, és tegyük bele a masszát. Hagyjuk a hűtőben kb. egy éjszakán keresztül pihenni. Olvasszuk fel a fehér csokoládét is. Hagyjuk hűlni néhány percig.
A kekszes masszát tegyük ki egy tálba és óvatosan öntsük a fehér csokoládét a tetejére, majd helyezzük a helyére a cseresznyét.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés