Melegítsük elő a sütőt kb. 180 fokra. A csirkemell darabokat a fűszerekkel( és a fűszerkeverékkel ) szórjuk meg és egy pici olívaolajjal locsoljuk meg. Keverjük össze! 30 percig tároljuk a hűtőszekrényben, miközben más összetevőket készítünk.
Rendezzük a zöldségeket tepsibe. Szitáljuk meg olívaolajjal, és bőségesen megszórjuk a sóval. Rendezzük a csirkemell csíkokat egy külön tepsibe.
Az összes összetevőt 12-15 percig sütjük külön-külön. Keverjük össze az édes burgonyával, és még 15 percig sütjük.Tálaljuk...( pl.: metélőhagymával díszítve )
Megjegyzés: Az eredeti recept és kép a Fűszeres csirke édes burgonyával recepthez:pinchofyum
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés