Holland sütőben készített vörös babos rizs elkészítése:
Egy holland sütőben melegítsük az olajat. Adjunk hozzá zellert, hagymát és zöldpaprikát; főzzük és keverjük addig, amíg ropogós nem lesz, 3-4 percig. Adjunk hozzá kolbászt; főzzük, amíg megbarnul, 2-3 percig.
Keverjük hozzá a levest, a babot, a rizst, a paradicsomkonzervet, a babérlevelet, a Cajun fűszerkeveréket és a cayenne-borsot. Felforraljuk; vegyük le takarékra. Pároljuk fedő nélkül, amíg a rizs megpuhul és a leves elfő, 15-20 percig, alkalmanként keverve. Vegyük ki a babérlevelet. Ha szükséges, tálaljuk borsmártással.
Megjegyzés: A holland sütő egy hagyományos hallandia kültéri sütésre, főzésre alkalmas öntöttvas edény.
A Holland sütőben készített vörös babos rizs eredeti receptje és képe:tasteofhome
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés