Elkészítési idő: több másfél óránál Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Régimódi forró vajas rum hozzávalók:
2 csésze barna cukor ½ csésze vaj 1 csipet só
2 liter forró víz 3 fahéjrúd 6 egész szegfűszeg 2 csésze rum
1 csésze édesített tejszínhab ízlés szerint őrölt szerecsendió
Régimódi forró vajas rum elkészítése:
Keverjük össze a barna cukrot, vajat, sót és forró vizet egy 5 literes edényben, és takarék lángon melegítjük. Adjunk hozzá fahéjat és szegfűszeget. Letakarva 5 órán át alacsony hőmérsékleten főzzük. Keverjük hozzá a rumot.
Bögrébe szedőkanállal kimérjük, tetejére tejszínhab és reszelt szerecsendiót teszünk.
Megjegyzés: Az eredeti recept és kép a Régimódi forró vajas rumhoz:allrecipes
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés