Elkészítési idő: 75 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Csokoládés rénszarvas sütik hozzávalók:
2-3/4 csésze liszt 1-1/4 teáskanál szódabikarbóna 1/2 teáskanál só 3/4 csésze vaj kockára vágva 1-1/2 csésze csomagolt barna cukor 2 evőkanál vizet 2 csésze félédes csokoládé chips 2 nagy tojás 1/2 teáskanál mandula kivonat csokoládés cukormáz
Díszek:cukorkaszem Mini perec M & Ms
Csokoládés rénszarvas sütik elkészítése:
Keverjük össze a lisztet, a szódabikarbónát és a sót. Helyezzünk vajat, barna cukrot és vizet egy nagy serpenyőbe; főzzük és keverjük alacsony lángon, amíg a vaj megolvad. Vegyük le a tűzről; keverjünk bele csokoládéforgácsot, és simára keverjük el. Utána mehet hozzá a tojás. Keverjük hozzá a liszt keveréket. Körülbelül 15 percig állni hagyjuk.
A tészta fagyasztásához formázzon egy evőkanál tésztát golyókká; mindegyiket vékonyra simítjuk. Helyezzük be egy fedett edénybe, elválasztva a rétegeket sütőpapírral; dermedjen meg, amíg szilárd nem lesz. (Legfeljebb 3 hónapig fagyasztható.)
A sütéshez melegítse elő a sütőt 170°-180° -ra. A fagyasztott tésztarészeket 5 cm távolságra tegyük zsírozott tepsibe. Süssük kb. 12-14 percig. Várjuk meg míg teljesen kihűl.
Kenjük meg a sütiket cukormázzal, és egy kis mennyiséget tartson fenn a száj számára. Díszítsd az arcokat cukorka szemekkel; adjunk hozzá perecet az agancshoz és M & M-eket az orrhoz. Csőszájat cukormázzal rajzoljunk.
Megjegyzés: Csokoládés rénszarvas sütik eredeti receptje és képe:tasteofhome
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés