Tejszínes, csokoládés desszert ( sütés nélküli ) elkészítése:
Vízgőz fölött megolvasztom az étcsokoládét. Beletördelem egy edénybe a 200gramm étcsokit, hozzáöntjük a minimum 30 % -os 100gramm tejszínt. Folyamatos kevergetés mellett összemelegítjük. Egy tálba kiöntjük, és szobahőmérsékletre hűtjük.
A habtejszínt kemény habbá verjük fel( mind a 200 grammot )
Folyamatos kevergetés mellett a csokis masszát adagoljuk hozzá.
Poharakba tálaljuk... és csokireszelékkel is díszíthetjük...
Megjegyzés: Tejszínes, csokoládés desszert eredeti receptje és képe:youtube
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés