Melegítsük elő a sütőt kb. 180 fokra. Tegyük a baconszeleteket egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és süssük kb. 15 percig, vagy amíg ropogós nem lesz. A bacont kivesszük a sütőből, és papírtörlőre tesszük, hogy megszáradjon és kihűljön.
Amíg sül a szalonna, szeleteljük fel az összes brokkoli rózsát. Tegyük őket egy nagy keverőtálba a lilahagymával, szárított áfonyával, napraforgómaggal és kecskesajttal együtt.
Az öntet elkészítéséhez adjuk hozzá a majonézt és a joghurtot egy kis tálba, és keverjük össze. Adjuk hozzá az öntetet a keverőedénybe, és keverjük addig, amíg minden jól össze nem áll.
Megjegyzés: Az eredeti recept és a kép hozzá a Brokkoli salátához:downshiftology
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés