Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Serpenyős csirkemell hozzávalók:
¼ csésze apróra vágott hagyma 5 evőkanál szójaszósz 2 és fél evőkanál cukor 2 evőkanál darált fokhagyma 2 evőkanál szezámolaj
1 evőkanál szezámmag ½ teáskanál cayenne bors só és őrölt fekete bors ízlés szerint 1 kiló bőr nélküli és csont nélküli csirkemell vékony csíkokra vágva
Serpenyős csirkemell elkészítése:
A hagymát, a szójaszószt, a cukrot, a fokhagymát, a szezámolajat, a szezámmagot, a cayenne borsot, a sót és a fekete borsot keverjük össze egy tálban, amíg sima pác nem lesz.
Főzzük és keverjük össze a csirkét és a pácot egy nagy serpenyőben közepesen magas lángon, amíg a csirke meg nem fő, körülbelül 15 percig.
Megjegyzés: Ez egy gyors és egyszerű, de nagyon finom étel. A csirkét helyettesíthetjük marha- vagy sertéshússal a változatosság kedvéért. Csak 30 percet vesz igénybe nagyon kevés piszkos edény mellett! Rizzsel tálaljuk.
az eredeti recept és kép:allrecipes
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés