Lapítsuk ki mindegyik csirkemellet félig. Helyezzük a lisztet egy tálba. Mártsuk a csirkét lisztbe, hogy mindkét oldalát bevonjuk; rázzuk le a felesleget.
Egy nagy serpenyőben a csirkemellet 2 evőkanál vajban mindkét oldalán aranybarnára sütjük. Tegyük át egy kikent sütőedénybe. Ugyanabban a serpenyőben a gombát a maradék vajban puhára pároljuk. Adjuk hozzá a húslevest, sózzuk, borsozzuk. Felforraljuk; főzzük, amíg a folyadék 1/2 csészére csökken, körülbelül 5 percig. Rákanalazzuk a csirkét.
Süssük fedő nélkül kb. 180C°-on, amíg a csirke már nem lesz rózsaszín, körülbelül 15 percig. Megszórjuk sajtokkal és zöldhagymával. Addig sütjük, amíg a sajt megolvad, körülbelül 5 percig.
Megjegyzés: Eredeti recept és kép a Sült gombás csirkéhez:tasteofhome
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés