Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Könnyű mézes mustáros csirke hozzávalók:
3/4 csésze dijoni mézes mustáros salátaöntet 1/3 csésze csirkehúsleves 1/3 csésze tejszín 1/4 teáskanál só
1/4 teáskanál bors 1/4 csésze liszt
4 csont nélküli; bőr nélküli csirkemell 3 evőkanál olívaolaj gomba vékonyra szeletelve 1 nagy édes hagyma félbevágva és vékonyra szeletelve
Könnyű mézes mustáros csirke elkészítése:
Egy kis tálban keverjük össze az első 5 hozzávalót. Helyezzük a lisztet egy sekély tálba. Adjuk hozzá csirkét,forgassuk meg ezekben, rázzuk le a felesleget.
Egy nagy serpenyőben melegítsük fel 2 evőkanál olajat közepes lángon. Barnára sütjük a csirkemellet mindkét oldalon. Vegyük ki a serpenyőből. Ugyanabban a serpenyőben süssük meg a gombát és a hagymát a maradék 1 evőkanál olajon, puhára, 6-8 perc alatt.
Adjuk hozzá a mézes mustáros öntetet, kevergetve. Tegyük vissza a csirkemellet a serpenyőbe; felforraljuk. Csökkentsük a hőt; pároljuk fedő nélkül, kb. 12-15 perccel tovább.
Megjegyzés: Könnyű mézes mustáros csirke receptje és képe eredetileg:tasteofhome
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés