Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Tejszínes csirkemell hozzávalók:
1 evőkanál olívaolaj 4 csont nélküli bőr nélküli csirkemell 200 g csomag koktélparadicsom
3 evőkanál pesto 3 evőkanál 30% tejszín friss bazsalikom( ha van )
Tejszínes csirkemell elkészítése:
Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat , lehetőleg tapadásmentesen. Hozzáadjuk a csirkét, és addig sütjük, amíg egy kicsit színt nem kap. Fordítsuk meg a csirkét, és süssük meg a másik oldalát is. Folytassuk a főzést 12-15 percig, amíg a csirke megpuhul. Ízesítsük az egészet kevés sóval, borssal.
A paradicsomokat félbevágjuk és a serpenyőbe dobjuk, pár percig kavarva, amíg el nem kezd puhulni. Csökkentsük a lángot, és keverjük hozzá a pestót és a tejszínt. Megszórjuk néhány bazsalikomlevéllel, ha van, majd rizzsel és salátával vagy pépesítve és brokkolival tálaljuk.
Megjegyzés: Tejszínes csirkemell eredeti receptje,képe:bbcgoodfood
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés