A paradicsomok tetejét levágjuk, félretesszük. Belsejét a magjától
megtisztítjuk és gyengén megsózzuk. Töltelék: a rízst 2 dkg
vajon félpuhára pároljuk, a zőldborsót szintén megpároljuk. a
főtt tojásokat apró kockákra vágjuk, s mindezeket gyengén összekavarjuk,és a paradicsomokat velük megtöltjük. A paradicsom fedőlapját visszahelyezzük, vajazott tűzálló tálba rakjuk,
és forró sütőbe tesszük. A tejfölt egy kanál liszttel összekeverjük,
a paradicsomokat vele leöntjük és ezzel is pár percig sütjük.
Tálaláskor mindegyik paradicsom tetejére kis zöldpetrezselyem
levelet helyezünk.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés