A tepsit alufóliával béleljük ki. Erre tesszük az almát.Az almát előtte vékonyra szeljük.
A tojásfehérjét felverjük kemény habbá.Ezután tesszük bele: cukrot a tojássárgáját és végül a lisztet.A kész masszából a felét az almára tesszük. A megmaradt felébe tesszük a kakaóport és a rumot. Ezt tesszük rá a sárga masszára . Előmelegített sütőben sütjük kb. 30 percig.Sülés után fordítva tesszük ki az asztalra. Tehát az almás fele van felül. Megkenjük a krémmel és végül csokoládéval vonjuk be.
Krém: A margarint habosra keverjük a porcukorral. A pudingot a tejjel sűrűre főzzük, ha kihűlt összekeverjük a margarinos krémmel.
A receptet ennyiszer mentették el:2 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés