Porcukorral a tojásokat kemény habbá verjük fel.
Összekeverjük:liszt, sütőpor, reszelt citromhéj
A lisztet, reszelt citromhéjat és a sütőport összekeverjük.Ezután
lazán beleforgatjuk a felvert tojásokba.
Előmelegített sütőben sütjük ki. Kb. 200 fokon kb. 5 percig. Ezután egy kicsit alacsonyabb hőfokon kb. 170 fokon sütjük kb. 10 percig.
A megsült piskótát hagyjuk kihűlni. 3 részre vágjuk szét. Közé kenjük a tölteléket.
Töltelék: A porcukrot, a vajat habosra keverjük. Utána hozzáadjuk:rum, gesztenyemassza. Jól eldolgozzuk. Ezután kemény habbá vert tejszínnel lazán elvegyítjük.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés