Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Gesztenyerolád hozzávalók:
Tészta:
3 egész tojás 3 evõkanál porcukor 3 evõkanál liszt sóKrém: 25 dkg gesztenyemassza 15 dkg margarin 2 evõkanál meggybefõttlé 1 csészényi meggybefõtt fél dl tejszín 1 evõkanál rum só
Gesztenyerolád elkészítése:
Piskóta lapot kell készíteni.
A meggybefőtt kivételével az összes összetevőt egy tálba teszem. Habosra keverem.
A kitekert piskótaroládra felkenem a tölteléket.Az apróra vágott meggyet belenyomkodom. Felcsavarjuk és alufóliába csomagoljuk. Ezután hűtőbe tesszük.
Nagyjából fél napig hagyjuk a hűtőben.
Tejszínhabbal isteni finom.
A receptet ennyiszer mentették el:3 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés