Elkészítési idő: 30 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Túrós-almás hozzávalók:
25 dkg túró 25 dkg liszt fél kávéskanál sütőpor l narancs héja l savanykás alma 2 db tojás 23 dkg cukor 2 tasak vaniliás cukor fél dl tej 3 evőkanál rum
Túrós-almás elkészítése:
A túrót keverőtálba tesszük. A lisztet a sütőporral elkeverjük. A túróhoz adjuk a tojásokat, a cukrot, a vaniliás cukrot, a tejet, és a rumot, majd simára krémesre keverjük. Belereszeljük a narancs héját, hozzáadjuk a lisztet, végül az apró kockára vágott almát. Olajat felforrósítunk és kanállal diónyi halmokat szaggatunk bele. Mindkét oldalát aranysárgára sütjük. Fahéjas porcukorral tálaljuk.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés