Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk és hozzáadjuk a többi tészta hozzávalót. Lágy tésztát dagasztunk, majd hagyjuk, hogy a duplája legyen. Lisztezett felületre borítjuk, 6 részre osztjuk. Egyenként kinyújtjuk és megkenjük a krémmel. 3-3-at összefonunk, megkenjük tojássárgájával és díszítésként megszórhatjuk vágott dióval. Utána pihentetjük kb. fél órát, míg a sütő felmelegszik. 160-170 fokon 40 perc alatt készre sütjük.
Krém: a szoba hőmérsékletű margarint a cukorral kihabosítjuk, majd óvatosan belekeverjük az átszitált kakaóport! Ha túlságosan meleg lenne a konyhában és ezért nagyon megfolyna a krém, akkor rakjuk be a hűtőbe, de ne hűtsük le teljesen. Próbáljunk egy arany középutat találni, inkább szilárdabb legyen, mint folyékony!
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés