A marhahúst megsózzuk. 2 evőkanálnyi olajat megmelegítünk. A forró olajban tesszük a húst és megpirítjuk benne. Kicsit mind a minden oldala legyen megpirulva.Adjunk hozzá apróra vágott hagymát és zellert. Kb. 5 percig sütjük kevergetve. Mehet bele a paradicsom, 4 csésze húsleves, 4 csésze víz, 2 babérlevél és a pirított marhahús. Forraljuk fel, majd csökkentjük a hőt, fedjük le és pároljuk 1 1/2 - 2 órát, vagy amíg a marhahús puha nem lesz. Adjunk hozzá 1/2 csésze fehér rizst, 2 evőkanál citromlevet, 2 préselt fokhagymás szegfűszeget, korianderet, paprikát. Fedjük le és pároljuk 20 percig, vagy amíg a rizs puha nem lesz.Ezután levesszük a tűzről és megszórjuk petrezselyemmel és kaporral.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés