Jalapeno Popper ( chilis ) Töltött hot dog elkészítése:
Egy tálban keverjük össze a krémsajtot, mozzarellát, cheddart, chilit, sót és borsot.Vékony kis kolbászokat formálunk belőle folpack segítségével. Kb. 5 darabot készítünk és betesszük a fagyasztóba pihenni kb. 2-3 órára.
Egy tálban összegyúrjuk a marhahúst, a darált fokhagymát, sót, borsot. A húst kinyújtva a sajtkrémes "kolbászokat" feltekerjük vele. ( A sajtkrém marhahússal fedve lesz ).Kb. 200 fokon meggrillezzük. A hod-dog kiflinket is meggrillezzük, de csak a belsejüket. Megkenjük BBQ szósszal. Uborkaszeleteket teszünk a kiflire és erre mehet a meggrillezett kolbászunk. Rátesszük a kifli tetejét...és Jó étvágyat...:)
Megjegyzés: Az eredeti töltött hod-dog receptje és a képe:twistedfood
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés