Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra.
Egy közepes tálban össze kell keverni a csirkemellet, a sót, a borsot, az oregánót, a darált fokhagymát, a rozmaringot és a darált hagymát.
tegyük a lisztet, a tojást és a zsemlemorzsát 3 külön közepes tálba. A lisztbe, majd a tojásba, majd a zsemlemorzsába forgassuk meg a csirke darabokat. Utána vigyük át a grillrácsra.Sütjük kb. 200 fokon kb. 25 percig, vagy amíg aranybarna lesz.
A paprikákat felezve és kimagozva tegyük a kivajazott tepsibe.
Kezdetként megkenjük marinara szósszal a paprikák belsejét. Megszórjuk a reszelt parmezánnal. Adjunk hozzá néhány darab csirkemellet, mindegyiket borsozzuk, majd megint marinara mehet rá, majd a többi parmezánnal megszórjuk. Mindegyiket befedjük néhány mozzarella szelttel.
Sütjük 25 percig, vagy amíg a sajt meg nem olvad rajta, és a paprika megpuhul.Azonnal tálaljuk...
Megjegyzés: Az eredeti recept és kép a Csirkemellel töltött paprikák receptjéhez:tasty
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés