Öntet
1 1/2 csésze olívaolaj
1/4 csésze ecet 1/4 csésze víz 2 evőkanál durva tengeri só
2 gerezd fokhagyma (vagy 1 teáskanál fokhagyma por)
1 evőkanál cukor
2 teáskanál száraz oregano és száraz bazsalikom
fekete bors ízlés szerint
friss fűszernövények ha akarod! néha friss petrezselymet bazsalikomot vagy metélőhagymát adok hozzá
Olasz tészta saláta elkészítése:
A tésztát a csomagolás útmutatása szerint főzzük meg sós vízben, hogy még jobb íze legyen. Keverjük össze a öntet összetevőit egy tálban.
Ezt követően forgassuk össze az összes összetevőt egy salátás tálban.
Hűtőben hagyjuk pihenni egy kicsit, és másnap lesz a legízletesebb...
Megjegyzés: Szuper könnyű olasz tészta saláta - tésztával, paradicsommal, friss mozzarellával, fűszeres szalámival, pepperonival, olajbogyóval és könnyű olasz öntettel.
Az eredeti recept és kép az olasz tészta salátához :pinchofyum
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés