Az élesztőt 1 dl tejben 1 evőkanál cukorral felfuttatjuk.A liszthez adjuk, kovászt készítünk.A többi anyaggal jó lágy kelt tésztát dagasztunk.A vajat felolvasztjuk úgy könnyebb vele dolgozni.Meleg helyen 1 órát kelesztjük.Deszkára borítjuk, és négy felé osztva cipókat formázunk belőle.A fahéjas cukrot elkészítjük, a cipókat egyenként kisodorjuk, megszórjuk a fahéjas cukorral és a mazsolával, majd feltekerjük.A tepsit kibéleljük sütőpapírral, a tésztát ráhelyezzük és újból kelesztjük, kétszeresére.A zsírt felolvasztjuk és a tetejét megkenjük vele.Előmelegített sütőben közepes tűznél szép pirosra sütjük.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés