A fokhagymát felaprítjuk. A 25 dkg csirkét felkockázzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és amikor forró az olaj beletesszük a csirkét. Rászórjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk.Összekeverjük. Kb. 5 percig sütjük.Ezután felöntjük a csirkehúslevest, a tejszínt, és ebbe rakjuk bele a még főzetlen penne tésztát. Megkeverjük és kb. 15-20 percig főzzük. Nagyon apróra vágjuk a petrezselymet. A tűzről levéve összekeverjük a petrezselyem zölddel. Egy jénaiba kiszedjük a tésztás hús egyik felét majd megszórjuk reszelt mozzarellával. Majd rászedjük a következő adag húsos tésztát. A tetejét megszórjuk reszelt mozzarellával és reszelt parmezánnal. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon kb. 20 percig sütjük.
Megjegyzés: Az eredeti recept és kép:twistedfood.co.uk
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés