A hagymát apróra vágva halványsárgára pirítjuk. Hozzáadjuk
a szintén apróra vágott gombát és zöldpetrezselymet és fedő
alatt puhára pároljuk, majd zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a felvert
tojásokat, addig keverjük, amíg megszilárdul. A paradicsomok
felső részét vékonyari levágjuk, belsejét éles késsel kitisztítjuk,
lefelé fordítjuk, hogy a leve kicsurogjon, kissé megsózzuk.
A gombapéppel a paradicsomokat megtöltjük, vékonyan
megolajozott, lapos tűzálló tálba helyezzük, a tejföllel meglocsoljuk,
és forró sütőbe téve, gyorsan megsütjük. Tálaláskor
reszelt sajttal megszórjuk. Rizsköretet adunk hozzá.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés