Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Húsos pirítós hozzávalók:
1 darab bagett 10 dkg fokhagyma 2 dl olívaolaj 35 dkg paradicsom 10 dkg ajókagyűrű 30 dkg hátszín 2 csomag mozzarella fél fej radicchio bazsalikom só frissen őrölt bors
Húsos pirítós elkészítése:
Befűszerezzük a hátszínt. Körülpirítjuk egy serpenyőben. Előmelegített sütőben 200 Celsius fokon sütjük. Amikor megsült felszeleteljük. Felaprítjuk a fokhagymát, a bagettet szeleteljük. Megpirítjuk olajon. A bagett szeletekre radicchio leveleket fektetünk. Erre mehet a paradicsomszelet és mozzarellaszeletek mennek. Bazsalikomlevéllel megszórjuk. Erre helyezzük a hússzeleteket.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés