Szeletelek hagymás és fokhagymát. Vágjuk a paradicsomot kockákra a magok egy részének eltávolításával. A hagymát és fokhagymát egy serpenyőben olívaolajjal sütjük.Kettéválasztjuk.Az egyik felét hagyjuk benne a másikat kivesszük. A serpenyőshöz adjuk hozzá a kockázott paradicsomot. 5 perc múlva, alkalmanként kevergetve, adjunk hozzá sót, cukrot és paradicsompürét.10 perc elteltével adjuk hozzá a fűszerezést ízlés szerint.További 5 percig főzzük. Ha nagyon száraz és szükséges, adjunk hozzá egy kis vizet.Egy tálba helyezzük a darált húst.Adjuk hozzá a hagymát és a fokhagymát, és a félretett hagymás részt. A tojást, a zsemlemorzsást, az Worcestershire mártást, a mustárt, a sót és a borsot is.Keverjük össze mindaddig, amíg az összes összetevő egybe nem áll. Kis golyókat csinálunk belőle. Egy nagy serpenyőben olíva olajat hevítünk, és ebben sütjük barnára a húsgombócokat. Adjuk hozzá a mártást, fedjük le és hagyjuk főzni 10 percig, együtt.A kenyér belsejét kiszedjük. Púposan töltjük fel. Reszelt sajttal szórjuk meg.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés