Elkészítési idő: 90 perc Nehézségi foka: közepesen nehéz Árkategória: közepesen olcsó
Halleves Kainuu módra hozzávalók:
1 5 l viz 3 fej hagyma só 4-5 krumpli 0 5 kg filézett hal (lazac csuka és sügér) felapritott petrezselyem zöldje snidling kapor vaj.
Halleves Kainuu módra elkészítése:
Két-hagymát felaprítunk, majd a hallal együtt feltesszük föni, A meghámozott
krumplit kis darabokra vágjuk. A majdnem teljesen megpuhult halat kivesszük és azt is feldaraboljuk.A léből kidobjuk a hagymát,és beletesszük a krumplit, tíz percig
főzzük. Hozzátesszük a halat és a zöldeket, majd olvasztott vajjal, felapritott
nyers hagymával, barna kenyérrel tálaljuk.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés