A tésztát két részre osztjuk, az egyiket egyben pirosra sütjük, a másikat tepsi méretűre nyújtjuk, felkockázzuk akkorákra, amekkora szelet krémeseket szeretnénk, és így sütjük meg.( a krémesnek ez lesz a tetején, csak így, előtte lehet szeletelni)
A tojásokat kettéválasztjuk, és egy nagyon nagy (legalább 5 literes!) lábosba tesszük a hozzávalókat a tojásfehérje kivételével, és kis lángon összefőzzük őket. Közben habbá verjük a fehérjét, és a takaréklángon rotyogó krémbe óvatosan belekavarjuk, majd 1-2 percet főzzük. Ekkor jön jól a hatalmas edény, mert a hab a meleg hatására nagyom megdagad, kinövi az edényt.
Egy tepsibe beletesszük az egész tésztalapot, ráöntjük a picit meglangyosodott krémet, a tetejét kirakjuk a tésztakockákkal. Bőven megszórjuk porcukorral, néhány órát hűtjük tálalás előtt.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés