Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Kertészleves hozzávalók:
50 dkg húsos csont 50 dkg vegyes zöldség só 3 ek. olaj 2 e.k liszt 1 tk pirospaprika 5 dkg levestészta 1 csokor petrezselyem
Kertészleves elkészítése:
Az olajon megpirítom a húsos csontokat, majd kiveszem egy tányérra. Megpirítom a zöldségeket, rászórom a lisztet, és a paprikát, felengedem vízzel, sózom. Visszateszem a csontokat, a petrezselymet, és puhára párolom a zöldségeket. Beleszórom a levestésztát, majd 5 perc múlva kész az isteni, tartalmas leves.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés