Az almákat megmossuk, megpucoljuk és lereszeljük. Meghintem fahéjjal, kevés cukorral és félreteszem állni, míg a tésztát összeállítom.
A vajat a liszthez morzsolom, hozzáadom a sütőport, a tojások sárgáját, a tejfölt, a cukrot és a sót. Összegyúrom, és kétfelé osztom a tésztát. Lisztes deszkán kinyújtom először az egyiket. Az alsót megkenem lekvárral, és citromhéjat reszelek rá. Majd a kicsavart reszelt almát elosztom rajta és ráteszem a másik lap tésztát. Megszurkálom a tetejét villával, és előmelegített sütőbe teszem. Kb. fél óra alatt készre sütöm 180 fokos sütőben.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés