Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Cseh krémes hozzávalók:
30 dkg finomliszt 10 dkg zsír 1 darab tojás 1 dkg szalalkáli 1 ek. kakaó 8.5 dl tej 26 darab babapiskóta 1/2 dl rum 4 ek. grízes liszt 1 cs. van cukor 30 dkg porcukor 20 dkg margarin
Cseh krémes elkészítése:
A lisztet, a zsírt, 10 dkg porcukor, a tojást, a szalalkáli és a kakaót egy kis tejjel összegyúrjuk. 2 darab lapot sütünk belőle.
Krém:Sűrűre főzünk 3 dl tejet a grízes lisztel és a v.cukorral, kihűtjük, hozzáadjuk a margarinnal kikevert 20 dkg porcukrot. Az egyik lapot a krém felével megkenjük. Erre rakjuk a rumos tejbe áztatott babapiskótát.Erre jön a maradék krém. Erre mehet a másik lap.
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés