Elkészítési idő: 60 perc Nehézségi foka: egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Sajtos kolbászos gombóc hozzávalók:
kb. 40-50 dkg marhahús 40-50 kolbász 4 gerezd darált fokhagyma
½ csésze aprított friss petrezselyem ½ csésze parmezán sajt 1 teáskanál só ½ teáskanál bors 1 csésze zsemlemorzsa 2 tojás
1 csésze tej kb . fél liter marinara szósz
2 csésze mozzarella sajt
Sajtos kolbászos gombóc elkészítése:
Egy tálba mehet bele a következők:marhahús darálva, kolbász darálva(
Lehet kicsit csípős is...:)) ),fokhagyma, petrezselyem, parmezán,só, bors, zsemlemorzsa, tojás, tej.Fakanállal az egészet jól összekeverjük. Kanállal kis darabokat veszünk ki és forró olajban kisütjük. Alul felül megpirítjuk. Egy jénai tál aljában marinara szószt kenünk szét és ebbe tesszük a húsgombócokat. A tetejére is mehet a paradicsomos szószból...Erre mehet a reszelt mozzarella sajt. Alufóliával lefedjük. Előmelegített sütőben kb. 220 fokon kb. 25 percig sütjük. Friss petrezselyemmel megszórjuk.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés