Egy tálban vajat olvasztunk. Mehet hozzá a zsíros tejszín, darált fokhagyma. Összeforraljuk. Utána hozzáadjuk a reszelt parmezánt. Addig kevergetjük amíg sima nem lesz. Ízesítjük szerecsendióval, sóval és fekete borssal. Tegyük félre, hogy kissé lehűljön.Egy kis serpenyőbe( ha lehet öntöttvas legyen ) öntünk az Alfredo mártásból. A kifőzött tésztából egyesével spirális formában beleállítgatjuk a tésztát. A tészta tetejét is vékonyan megöntözzük a mártással. Mehet rá a 4 fajta gomba( legjobb, ha a tésztákba állítjuk bele őket. )Reszelt mozzarellával megszórjuk, és olívaolajjal meglocsoljuk. Picit megsózzuk. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon kb. 20 percig sütjük.
Melegen tálalva friss petrezselyemmel szórva tálaljuk.
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés