Spenótos és articsókás marhahústekercs elkészítése:
Egy nagy tálban keverjük össze a következőket: a darált marhahús, só, paprika, bors, mind a kettő tojás, és a zsemlemorzsa.
Egy másik tálban keverjük össze: krémsajt, tejföl, majonéz, darált fokhagyma, apróra vágott konzerv articsóka, spenót, só, bors, reszelt mozzarella.
Egy tesi aljába rakjuk a szalonna csíkokat. A lényeg, hogy mindenhol fedje a a tepsit( az oldalakt is )Erre mehet a darált marhahúsos rész. Ennek is a tepsi széleit is el kell fednie.( Viszont kell hagyni a tetejére is belőle) Ebbe mehet a krémsajtos massza, ezt befedjük az előzőleg meghagyott marhahússal. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon kb. 40 percig sütjük. Megfordítva a tepsiben a húst ( hogy a szalonna felül legyen )5-10 perc alatt ropogósra sütjük a szalonnát.
Megjegyzés: Az eredeti marhahústekercs receptje és képe:twistedfood
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés