Egy serpenyőben a szalonnát közepes lángon sütjük, amíg ropogósak nem lesznek. Vegyük ki belőle a szalonnákat. Tegyük bele a zellert, a zöldpaprikát és a hagymát. Kicsit kevergetve sütjük. Keverjük hozzá a lisztet és a borsot, összekeverjük; fokozatosan adjunk hozzá levest és tejet. Felforraljuk; főzzük és keverjük kb. 1-2 percig.
Adjuk hozzá a sajtot, az olajbogyót, a sárgarépát és kívánt esetben a sherryet; főzzük és keverjük, amíg a sajt meg nem olvad. Szórjuk meg tálaláskor a petrezselyemmel és a szalonnával.
Megjegyzés: Az eredeti sajtleves receptje és a képe:tasteofhome
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés