Melegítsük elő a sütőt 180˚C-ra.
Egy nagy tálban keverjük össze marhahús, főtt hagymát és fokhagymát, parmezánt, tojást, zsemlemorzsát, sót, borsot,
Worcestershire szószt, tejet és petrezselymet. Utána félretesszük, mellőzzük.
Egy másik tálban készítsük el a következőt: ketchup, barna cukor, mustár, darált hagyma, paprika és paradicsompüré keverésével. Tartsuk a paradicsomos massza felét egy külön edényben, miután a húst megfőztük. Félretesszük, mellőzzük.
Egy nagy tálban összekeverjük a főtt burgonyát, vajat, sót, borsot, tejet és parmezánt. Ezt is félretesszük, mellőzzük.
Kibélelünk egy serpenyőt szalonna szeletekkel, és a paradicsomos masszával kenjük meg.
Adjunk hozzá ⅔ a húsnak és "kenjük" fel a serpenyő oldalára. Mehet bele a burgonyapüré.
Töltsük fel a burgonyapürét a maradék hússal, simítsuk ki, kenjük be a húsos részt a paradicsomos masszával, és hajtsuk a szalonna szeleteket a hús tetejére. Fedjük le fóliával és 1 órán át sütjük, 30 perc elteltével távolítsuk el a fóliát, és óvatosan ürítsük ki a zsír egy részét, mielőtt visszahelyezzük a sütőbe.
A sütőből kivéve hagyjuk kihűlni...Borítsuk ki egy rácsra, vagy másik tányérra... Kenjük be a maradék paradicsomos masszával.