Melegítsük elő a sütőt 400 fokra. A sütőlap közepén helyezzük el a spárgákat, szitáljuk meg az olívaolajjal, és szórjuk meg 1/4 teáskanál sóval és 1/4 teáskanál borssal. Kb. 15-20 percig sütjük, amíg a spárga ropogós nem lesz. Távolítsa el a sütőlapot a sütőből.
Rendezzük a kenyér szeleteket egy második sütőlapra. A kenyér szeleteket kb. pár percig sütjük, amíg arany színű nem lesz (vigyázz óvatosan, hogy a kenyér ne égjen. Vegyük ki a sütőből és tegyük félre.
Közben egy közepes keverőedényben felverjük a tojást, a tejet és a maradék 1/4 teáskanál sót és 1/4 teáskanál paprikát addig amíg teljesen el nem keveredik. Egy közepes serpenyőben olvasztjuk fel a vajat. Miután a vaj megolvadt, csökkentsük a hőt alacsonyra, és adjuk hozzá a felvert tojásokat. A tojásokat gyakori kevergetés mellett amíg meg nem sülnek, de mégis lágyak és félig megsültnek kell lennie. Keverjük hozzá a parmezánt és a metélőhagymát. Kóstoljuk meg és adjon hozzá további sót és / vagy borsot. Tálaláskor, minden egyes pirítós szeletre megy egy adag rántotta és egy marék spárga lándzsával. Megszórjuk további parmezánnal és / vagy metélőhagymaival...
Megjegyzés: Vacsorára vagy reggelire kiváló.
AZ eredeti recept és kép:wellplated
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés