Elkészítési idő: 45 perc Nehézségi foka: nagyon egyszerű Árkategória: közepesen olcsó
Egyszerű lasagnás lepénykenyer hozzávalók:
kb. 40 dkg ricottasajt 20-25 dkg aprított mozzarella sajt kb. 10 dkg parmezán sajt 1 tojás
2 teáskanál olasz ételízesítő kb. 40-45 dkg kolbász 6 darab lepénykenyér
Egyszerű lasagnás lepénykenyer elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt kb. 190 ° C-ra.
Keverjük össze a tálba a ricotta sajtot, a mozzarella sajt felét, a parmezán sajtot, a tojást és az olasz ételízesítőt.
Süssünk kolbászt egy serpenyőben közepes lángon, amíg már nem rózsaszínű, 5–10 percig. Keverjük hozzá a marinara szószt.
A sajtkeverék 1/6-át egyenletesen kenjük el minden lapos kenyérre; befedjük kolbászkeverékkel. Tetejére a maradék mozzarella sajtot helyezzük.
Süssük az előmelegített sütőben, amíg a sajt meg nem olvad és pezseg, kb. 10-15 percig.
Megjegyzés: Az eredeti kép és recept a Egyszerű lasagna pizzahoz: allrecipes
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés