Melegítsük elő a sütőt kb. 200 °C-ra. Egy 25 x 30 cm-es tepsi alját és oldalait kikenjük és kibéleljük sütőpapírral.
Elektromos keverővel a tojásokat és a cukrot felverjük addig amíg a kétszeresére nem nő.
Szitáljuk az összekevert lisztet és kakaóport a tojáskeverékre, öntsük rá a forrásban lévő vizet óvatosan. Fém kanállal óvatosan kevergessük, amíg majdnem össze nem keveredik. Öntsük az előkészített tepsibe, óvatosan simítsuk meg a felületet. Előmelegített sütőben 10-12 percig sütjük, vagy amíg a felület tapintásra száraz nem lesz.
Közben megszórunk egy nagy sütőpapír lapot extra porcukorral. Fordítsa ki a forró sütilapot a cukros papírra. Vegyük ki a sütőpapírt. A papírt vezetőként használva tekerjük fel. Tegyük félre, hogy teljesen kihűljön.
A csokoládékrém elkészítéséhez elektromos habverővel keverjük össze a tejszínt, cukrot és kakaóport, amíg szilárd csúcsok nem keletkeznek.
Tekerjük ki a sütilapot egy tiszta munkafelületre. Kenjük meg a csokoládé krémmel, a végén hagyjunk kb. 2 cm-es széleket. Ismét tekerjük fel. Helyezzük egy tálra. Tálaláskor megporcukrozzuk.
Megjegyzés: Az eredeti recept és a hozzá tartozó kép a Csokoládé svájci tekercshez:delicious
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés