A 2 burgonyát, és a sárgarépát reszeljük le, sózzuk és összekeverjük. Csavarjuk ki a levét. Ehhez adjuk hozzá a darált húst, sót, borsot, paprikát és az olasz fűszerkeveréket. Ezt az egészet összekeverjük. Kis ovális gombócokat készítünk belőle. Forró olajban aranybarnára sütjük mind két oldalát.
3 burgonyát felszeletelünk.Mehet rá a só, paprika, olasz fűszerkeverék, zsemlemorzsa, és a parmezán. Összekeverjük. Egy tepsinek az alját bekenjük olajjal. Beletesszük a parmezános burgonyát. Előmelegített sütőben sütjük kb. 200 fokon kb. 30 percig.
A koktélparadicsomokat félbe vágjuk. Egy serpenyőbe olajat hevítünk, ebben kicsit megsütjük a paradicsomot, fokhagymát, sót,paprikát, fekete borsot. Vízzel felöntjük, majd belehelyezzük a darált húsos gombócokat. Fedjük le és így főzzük kb. 10-15 percig. A petrezselymet felaprítjuk, és ezt szórjuk főzés közben a tetejére. A már készre sült burgonyát kaporral megszórjuk. A sült bugonyát a gombócokkal tálaljuk...
Megjegyzés: Burgonyás darált hús receptje és képe eredetiben:youtube
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés