A csontot egy kevés sárgarépával és petrezselyemgyökérrel
2 l sós vízben 2 órán át főzzük (kuktában elég 1 óra)
A megtisztított zöldségféléket metéltre vágjuk, és zsírban
megpároljuk. Az apró kockákra vágott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, a pörcöt kiszedjük, és a zsírban megpirítjuk a paradicsompürét, föleresztjük a leszűrt csontlével, beletesszük a párolt zöldséget, a pirított szalonnát, ha forr, belefőzzük a spagettit, és kb. 20 percig forraljuk. A reszelt sajtot a tányérokba
tálalt levesbe tesszük.
Megjegyzés: Kedvelt olasz étel aminesztra - azaz zöldségleves
A receptet ennyiszer mentették el:5 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés