Egy nagy tálban fűszerezzük a csirkét sóval, borssal, 1 teáskanál chiliporral és a kurkumával. 15 percig állni hagyjuk pácolódni.
Olvasszuk fel 2 evőkanál vajat egy nagy lábosban közepes lángon. A csirkét megpirítjuk, majd kivesszük az edényből.
Olvasszunk fel további 2 evőkanál vajat az edényben, majd adjuk hozzá a hagymát, a
garam masala-t, a maradék teáskanál chiliport, a köményt, a gyömbért, a fokhagymát, a cayenne-t, a fahéjat, a sót és a borsot. Főzzük.
Adjuk hozzá a paradicsomszószt, és forraljuk fel.
Adjuk hozzá a vizet és a tejszínt, majd forraljuk össze.
Tegyük vissza a csirkét az edénybe, fedjük le, és pároljuk 10-15 percig.
Hozzákeverjük a maradék 2 evőkanál vajat, és ízlés szerint még sózzuk, borsozzuk.
A csirkét rizsre tálaljuk és korianderrel díszítjük.