A szeleteket lehártyázzuk, nagyon vékonyra kiverjük, besózzuk
és forró zsíron mindkét oldalát átsütjük, azután fedő alatt félpuhára
pároljuk. A szeleteket kiszedjük és a visszamaradt zsírban
egy fej apróra vágott hagymát halványra megpirítunk, a liszttel lehintjük és a paradicsommal felöntjük. Adunk hozzá babérlevelet, pár szem egész borsot, kávéskanál ecetet, fokhagymát,szükséges mennyiségben vizet, majd a hússzeleteket visszahelyezzük a mártásba, s egészen puhára pároljuk. Tálaláskor a mártást átszűrjük. Rizst, burgonyát vagy makarónit
adunk hozzá.
A receptet ennyiszer mentették el:4 !
×
Mentés
A recept mentéséhez be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál akkor azt itt megteheted:regisztráció, vagy ha be szeretnél jelentkezni azt itt megteheted:belépés